Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei
66 Rezultate
16.45  RON / MP 12.34 RON / MP

Tapet din Fibra de Sticla – ideal pentru un mediu mai sanatos si estetic

Tapetul fabricat din fibră de sticlă, produs de compania Vitrulan, reprezintă o opțiune profesională pentru decorarea pereților, având numeroase avantaje funcționale. Potrivit pentru amenajarea birourilor, spitalelor, clinicilor, grădinițelor, dar și pentru utilizarea în locuințe, gama variată de modele și proprietățile sale funcționale îl plasează ca alegerea ideală pentru orice proiect de design.

Printre beneficiile utilizării tapetului de fibră de sticlă se numără:

 • Îmbunătățește rezistența peretelui la impact, aspect crucial în spațiile cu trafic intens.

 • Este lavabil sau superlavabil sau rezistent la detergenti agresivi, in functie de vopseaua de zugravit aplicata.

 • Are rezistență la substanțele puternic curățătoare și dezinfectante utilizate în unitățile medicale, dacă este folosit împreună cu vopsea rezistenta la acestea.

 • Tapetul din Fibră de sticlă lasă pereții să respire și previne dezvoltarea mucegaiului și a ciupercilor.

 • Acest tapet împiedică apariția fisurilor în clădirile noi și maschează cele existente în clădirile vechi.

 • Îndeplinește standardele europene de rezistență la foc.

 • Are o durată de viață cuprinsa intre 5-20 de ani, în functie de gama si are o garantie de 5 ani , nemontat pe perete.

Puteți alege dintr-o selecție diversă de modele și game, în funcție de necesitățile proiectului dvs:

 • Gama Modern Walls oferă o varietate de modele, de la cele cu aspect simplu de țesătură, imitatie de sac, la cele cu forme de bradut, romburi sau dungi și reprezintă cea mai accesibilă opțiune ca preț. Această gamă include modele chiar si cu un strat pre-aplicat de vopsea albă de calitate superioară, eliminând necesitatea vopsirii tapetului cu mai mult de un strat, economisind astfel timp și bani si consum de vopsea de zugravit.

 • Gama Systexx Active se adresează cerințelor tehnice speciale care pot surveni în clădirile vechi, birouri sau școli și include 3 produse cu funcționalități unice. Modelul Systexx Active M39 are un strat metalic pe spate, ceea ce îl face compatibil cu magneții comerciali, transformându-l într-un panou de prezentare. Modelele Systexx Active S38 și Systexx Active SP38 sunt special concepute pentru renovarea rapidă a pereților interiori, putând fi aplicate chiar și pe suprafețe cu denivelări de până la 2 mm. Cele mai recente modele din această gamă, Systexx Acoustic 233 și Systexx Acoustic 904, micsoreaza reverberatia (reduc nivelul de ecou), absorb o parte din zgomotși totodată scad necesarul de energie pentru încălzire.

 • Gama Systexx Pure Exclusive Comfort cuprinde 19 modele de tapet din fibră de sticlă de cea mai bună calitate, cu adezivul deja aplicat pe partea din spate a materialului. În plus, tapetul vine cu un strat pre-aplicat de vopsea de înaltă calitate, astfel încât de obicei nu mai este nevoie de mai mult de un strat de vopsea. Modelele au un design clasic și sunt recomandate pentru spitale, clinici, birouri, școli, grădinițe și locuințe.

 • Gama Systexx Phantasy Premium include modele cu design complex, capabile să satisfacă cerințele estetice speciale. Aceasta este gama premium a producătorului german Vitrulan și include modele de tapet care oferă o garanție de 30 de ani pentru menținerea tuturor caracteristicilor și proprietăților. Pot fi revopsite de până la 10 ori fără a-și pierde textura. Aceste tapete de calitate superioară sunt certificate cu Clasa 1 conform standardului Oeko-Tex (clasa aplicabilă și produselor pentru copii). Nu este nevoie de adeziv pentru montaj, deoarece acesta este deja aplicat pe partea din spate a materialului și se activează la contactul cu apa. Împreună cu mașina de aplicat tapet Aqua Quick, puteți monta până la 25 mp de tapet/oră, economisind astfel timp și bani.


 
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙