Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei
39 Rezultate

Pardoseala Mineral SPC - Alege din gama noastră variată și adaugă eleganță si durabilitate spațiului tău

Pardoseala SPC (Stone Polymer Composite) sau HD Mineral Core aduce un plus de eleganță și funcționalitate oricărui spațiu în care este instalată. Această soluție inovatoare face parte din categoria pardoselilor rigide și se distinge prin compoziția sa de noua generatie, , care combină minerale din roci naturale și polimeri moderni cu particule de carbon pentru performanțe excepționale. Cu un conținut mineral dens, această pardoseală oferă o durabilitate de lungă durată și beneficiaza de  o garanție de până la 20 de ani in domeniul rezidential. 
Un strat protector adițional conferă acestei pardoseli rezistență sporită la zgârieturi, iar compoziția sa minerală asigură stabilitate în fața variațiilor de temperatură, potrivindu-se în orice încăpere, inclusiv cele expuse direct la lumina soarelui.

Dar beneficiile acestei colecții nu se opresc aici. Durabilitatea, impermeabilitatea și transferul termic fac din pardoseala SPC o alegere ideală pentru orice spațiu. Aceasta este potrivită pentru baie, bucătărie, living, dormitor, camera copiilor sau birou. În plus, materialul utilizat pentru aceste pardoseli este 100% reciclabil, contribuind la protejarea mediului înconjurător.

La www.TapetcuGaranție.ro , avem disponibile o varietate de modele si preturi, iar, echipa noastră este disponibilă atât online, pe site-ul nostru, cât și în locațiile noastre fizice, pentru a discuta cu dumneavoastră și a găsi cea mai potrivită opțiune care să satisfacă preferințele întregii familii.
 
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙