Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei

Plata

Modalitati de plata

Plata ramburs
In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrarea produselor comandate. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.
Clientii care nu ridica o comanda confirmata si livrata de Vanzator inspre ei, vor trebui sa achite orice comanda ulterioara in avans.
Pretul produselor afisat pe Site este in lei si are TVA-ul inclus. Totalul de plata de la momentul plasarii comenzii va cuprinde costul produselor comandate impreuna cu taxele de transport.
Plata prin virament bancar
Cand plata se face prin virament bancar aceasta se realizeaza in contul precizat pe factura proforma. Produsele vor fi livrate dupa ce plata a fost incasata de catre Vanzator.
Plata online prin card bancar
Plata online prin card bancar se face prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
La plata online cu cardul bancar se ofera un discount de 5% la comenzile de peste 100 lei plasate exclusiv pe site. (Acest discount nu se aplica produselor la comanda, a caror vanzare nu se finalizeaza pe site-ul www.axelen.ro).
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment din timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!
In cazul platilor online Vanzatorul nu este si in niciun caz nu poate fi facut responsabil pentru niciun cost suplimentar suportat de Client, incluzand, dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru supoartarea acestor costuri suplimenare este exclusiv a Clientul.


 

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙