Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei

Despre noi

26 de ani experienta in domeniul decoratiunilor

 

In cei 26 de ani de cand activam pe piata produselor pentru decoratiuni interioare, am acumulat experienta atat in ceea ce priveste produsele pe care le comercializam, pe care le-am diversificat si adaptat nevoilor pietei, cat si in ceea ce priveste relatiile noastre de parteneriat.

In acest moment suntem reprezentanta exclusiva Vitrulan in Romania! Suntem importatori exclusivi a colectiilor de tapet Missoni, a tapetului Zambaiti, importam direct tapet Rasch, Eijffinger, folii d-c-fix, Linea si Bruxsafol, pardoseli, produse wellness si alte elemente decorative.

Specialisti in tapet, folii si decoratiuni

 

Chiar daca lucram in domeniul amenajarilor interioare, ne preocupam permanent si de latura de construire; incepand cu anul 1994, contribuim la cladirea si consolidarea unor parteneriate durabile, atat cu producatori de prestigiu european, cat si cu toti ceilalti parteneri si clienti. Intreaga noastra echipa depune acest efort pentru a reusi sa ne ridicam la cele mai inalte asteptari si pentru a putea livra, in final, produse si servicii ireprosabile.

Rezultatele obtinute de-a lungul timpului, precum si pasiunea intregii echipe pentru amenajari si decoratiuni interioare ne-a impulsionat sa continuam pe acest drum si sa ne adaptam cerintelor clientilor si tendintelor de pe piata.

Idei practice pentru decoruri originale

 

De la bun inceput, ne-am propus sa oferim produse inedite, de cea mai buna calitate. Drept dovada, primele noastre parteneriate s-au materializat alaturi de producatori germani de profil, care ne-au inspirat exigentele de lucru la care aderam si astazi. Suntem mandri sa avem in portofoliul de parteneri companii precum Zambaiti Parati, Masureel, Rasch Tapeten, Rasch Textil, Texam, KT Exclusive, Kolizz-art, Konrad Hornschuch, Bruxsafol si Friedola.

Cu ajutorul acestora, ne atingem mai usor unul dintre obiectivele noastre principale: diversificarea continua a portofoliului de produse in concordanta cu noile tendinte din zona design-ului interior, adresandu-ne diferitelor tipologii de clienti si destinatii cu produse precum tapet decorativ si profesional, folii decorative, folii de protectie solara si antiefractie, materiale antiderapante pentru destinatii publice sau casnice.

Misiunea si valorile noastre


Misiunea noastra este oferirea de solutii practice in decoruri cu personalitate.

Valorile AXELEN includ efort sustinut, munca in echipa, onestitate,consecventa, respect si promisiuni indeplinite. Centrul atentiei noastre este clientul si satisfacerea continua a nevoilor lui. Aceasta filosofie urmareste crearea unor relatii durabile, reciproc avantajoase si consolidarea lor in timp printr-un permanent dialog cu toti partenerii nostri.

Aproape de dumneavoastra

 

Sunteti arhitect? Designer? Pasionat de design interior? Va amenajati casa si cautati idei pentru a completa armonios decorul? Oriunde v-ati afla, va stam la dispozitie cu sfaturi, experienta si va oferim toate informatiile de care aveti nevoie despre categoriile de produse comercializate. Rasfoiti paginile site-ului nostru, contactati-ne telefonic, scrieti-ne pe e-mail!

Colaborari avantajoase pentru decoruri originale

 

Suntem in permanenta in cautare de noi parteneri carora le punem la dispozitie conditii foarte avantajoase de colaborare. Obiectivul nostru este furnizarea prompta de materiale intr-o gama variata, la preturi competitive.

Daca doriti sa aflati direct de la noi mai multe detalii sau chiar consultanta specializata, ne puteti vizita in showroom-ul din Bucuresti sau la cel din Cluj-Napoca. Daca va aflati in orice alta zona a tarii, colegii nostri se angajeaza sa raspunda prompt la orice solicitare (maxim 48 de ore), iar daca va decideti sa comandati de la noi, va livram rapid produsele dorite cu autoutilitare proprii sau serviciul de curierat. Avem o retea de distributie bine pusa la punct si stocuri permanente si diversificate.Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙