Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei

Garantia produselor


Produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul se obliga sa livreze consumatorului produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare.

Se considera ca produsele sunt conforme contractului de vanzare-cumparare daca:

  1. a) corespund descrierii realizate de vanzator,
  2. b) corespund scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip,
  3. c) corespund fisei tehnice.


In cazul lipsei conformitatii (conformitatea se refera la caracteristicile produsului prezentate consumatorului - Va solicitam sa aveti in vedere Limitarile de raspundere acestea coroborandu-se cu prezentele dispozitii), consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului inlocuirea produsului, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila, spre exemplu, fără a se limita la exemplele următoare, nu mai exista stoc disponibil nici la Vanzator, nici la producatori sau exista loturi diferite de productie pentru acelasi produs si din acest motiv, de cele mai multe ori, nu sunt identice cu caracteristicile produsului comandat (spre ex. insa fara a ne limita la acestea, prezinta diferente de nuanta sau de textura, etc.).

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, montarea incorecta sau montarea intr-un loc expus actiunii razelor solare, supunerea la variatii mari de temperatura si umiditate, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc., patrunderea de lichide sau alte substante in interiorul produselor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor, trebuie sa respectati recomandarile de depozitare, montaj si ulterior de intretinere specificate pe eticheta acestora. Orice incalcare a acestora duce la anularea garantiei.

Verificati si pastrati etichetele produselor deoarece acestea contin date legate de montarea si intretinerea produselor. Pastrarea etichetei produsului este necesara si pentru a realiza orice solicitari referitoare la garantia produselor. Nu veti putea solicita inlocuirea/ orice alta masura in perioada de garantie daca nu pastrati eticheta produsului.


 

Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙