Transport Gratuit pentru comenzi peste 450 lei
25 Rezultate

Folii Autocolante Functionale – Inspira creativitate in decorul tau.

În acestă categorie veți găsi folii cu funcționalități multiple, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Acestea includ:

Folii de securizare: Aceste folii oferă o protecție îmbunătățită în cazul spargerii oricarei suprafete de sticla. . Cioburile de sticlă rămân lipite de folie, reducând astfel riscul de accidente. În plus, aceste folii blochează partial razele UV nocive, fără a afecta claritatea optică sau transparența geamurilor.
Folii de protecție solară: Aceste folii reduc cantitatea de căldură și lumină care intră prin geamuri, ajutând la controlul temperaturii interioare și la reducerea efectului de orbire cauzat de luminozitatea ridicata. Ele oferă, de asemenea, protecție partiala împotriva razelor UV.
Folii antiefracție: Aceste folii oferă un nivel sporit de securitate, protejând geamurile împotriva tentativelor de efracție. Ele sunt agrementate și testate conform standardelor interne și internaționale de către Institutul de Cercetări pentru Echipamente și Tehnologii în Construcții, îndeplinind toate cerințele cerute de legislația din țara noastră.

Produsele pe care le oferim provin de la branduri renumite precum D-c-fix și Bruxsafol, asigurându-vă astfel de calitatea și fiabilitatea lor. Fie că sunteți în căutarea unei soluții de protecție împotriva căldurii și luminii soarelui, a unui mijloc de a vă proteja de accidente în caz de spargere a geamurilor sau a unui strat suplimentar de securitate împotriva efracției, gama noastră de folii de protecție oferă o soluție adaptată nevoilor dvs.


 
Incercam sa va reconectam la Server...


Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙